Choď na obsah Choď na menu

Rozhovor so ženami: tipy na konverzáciu pre mužov pokračovanie

# 8 Vyhnite sa mansplainingu

Ktorá žena nemiluje múdreho muža? Keď sa so ženou rozprávate vedome a výrečne, budete pri prvom rozhovore veľmi príťažliví.

Je tu však kritické varovanie – správať sa príliš informovane môže byť problémom . Možno ste už počuli o výraze „mansplaining“. V podstate opisuje situáciu, keď muž hrubo podceňuje inteligenciu ženy tým, že vysvetľuje veci, ktoré už zjavne vie.

Riešenie? Kariérny a osobný kouč Marty Nemko, Ph.D. hovorí, že „riziko, že budete pôsobiť arogantne, môžete zmierniť tak, že budete svoje komentáre stručné a možno aj zmiernením dopadu, napríklad tým, že skončíte slovami „Iba myšlienka. Co si myslis?"

Ak to urobíte, vaša partnerka alebo partnerka majú príležitosť podeliť sa o svoje odborné znalosti a ponúknuť svoje názory. Nespôsobuješ jej pocit, že by sa tvoja vedomosť mohla podraziť.

#9 Nehovorte o svojej bývalej

 

6

Muž, ktorý nadáva na svoju bývalú, sa nevie rozprávať so ženami.

Najmä ak ste na prvom rande, spomínanie na minulé vzťahy je okamžitým zabijakom konverzácie. Znie to ako samozrejmosť, ale boli by ste prekvapení, aké ľahké je náhodne spomenúť bývalých.

Pamätajte, že vaše rande nie je váš psychiater. Nevykladaj na ňu svoju emocionálnu batožinu. 

Keď vychováte svoju najnovšiu ex, bez ohľadu na to, aký máte motív, vaše rande rozhodne, že sa o svoju bývalú zaujímate viac ako o ňu.

Ako hovoriť so ženami? Aj keď váš posledný vzťah skončil zle, skúste sa zamerať na potenciál pre nový a šťastnejší vzťah. Nepodľahnite pokušeniu vykopať staré hovädzie mäso.

# 10 Venujte pozornosť

Odoslanie prvej správy žene, ktorú ste spoznali online, môže byť neuveriteľne skľučujúce – dokonca aj vtedy, ak ste sa zhodovali. Dokonca aj potom, čo nastrieľate svoj najlepší záber, vás žena môže často nechať visieť a nikdy sa neobťažuje odpovedať.

Zvýšte svoje šance na začatie skutočnej konverzácie tým, že si nájdete čas a pozriete si jej fotografie a životopis. Zistite, či zdieľate podobné hobby, chuť do hudby alebo obľúbené miesto na stretnutie .

Buďte pre ženy atraktívnejší tým, že ukážete, že ste pozorný a všímavý. Je to také jednoduché, ako začať konverzáciu pomocou niečoho, čo ste videli v jej profile. Hovorí jej, že neposielate rovnakú správu každej jednej žene, s ktorou sa stretnete.

# 11 Požiadajte o predstavenie

Ak uvidíte zaujímavú ženu na večierku spoločného priateľa, požiadajte svojho spoločného priateľa, aby vám o nej povedal pár vecí, a potom požiadajte svojho priateľa, aby vás dvoch predstavil.

Využite útržky informácií, ktoré získate vopred, na začatie prirodzenej konverzácie: „Počul som, že rád lyžuješ, aké je tvoje obľúbené stredisko? alebo „Ste absolventom Floridy? Už ťa niekedy omrzelo všetko to slnečné lúče?"

7

#12 Nebojte sa všednosti

Uľahčite si rozhovor so ženou tým, že využijete svoje bezprostredné okolie. Je to niečo, čo máte obaja spoločné.

Dobrým štartérom konverzácie s dievčaťom je otváranie zdanlivo všedných tém, ako je kapela alebo špeciálny nápojový lístok .

Keď hovoríte so ženami, povedzte niečo pozitívne, po čom nasleduje otázka ako:

  • "Toto je taká skvelá vináreň, už si tu bol?"

  • "Nejaké odporúčania?"

  • "Pamätám si, keď to bolo len parkovisko, naozaj to otočili, milujem tú atmosféru!"

  • Už ste ochutnali nejaké ich predjedlá? Ťažko sa rozhodujem, všetky vyzerajú tak dobre!“

# 13 Naskenujte miestnosť

Predtým, ako sa so ženou vôbec porozprávate, chcete sledovať, ako vstupuje do miestnosti.

Prichádza a ide rovno k vášmu stolu alebo sa zastaví a rozhliadne sa okolo? Nevyslovené je, že sa na vás sústredí na 100%, alebo sa obzerá po iných mužoch.

Použite to, aby ste získali predstavu o tom, kde vidí váš vzťah. Ak vám nevenuje 100% svojej pozornosti, robte veci pomaly, ale uistite sa, že vie, že máte o ňu záujem.

# 14 Priblížte sa k nej správnym smerom

Ak si z tohto článku niečo vezmete, malo by to byť, že sa k žene nikdy nepribližujete zozadu. Môže to byť strašidelné a je to to najhoršie, čo môžete urobiť, keď sa priblížite.

Najlepší spôsob, ako sa k žene priblížiť, je skutočne zboku alebo spredu. Ak sa však priblížite spredu, potom sa presuňte na jej stranu. Stáť priamo vpredu mi príde agresívne.

8

Rozprávať sa s ňou z uhla bude vašou najlepšou stávkou.

#15 Použite správny uhol konverzácie

Predstavte si, že hovoríte so ženou pod uhlom. Nakláňa sa, hovorí s tebou. Sústreďte sa na normálnu konverzáciu. Kým sa rozprávate, cieľom rozhovoru by malo byť, aby sa k vám postavila tvárou v tvár – aby sa rozhodla, že bude skutočne komunikovať tvárou v tvár a vytvorí romantickú chémiu .

Opýtajte sa sami seba, kam smerujú jej nohy. Ak jej trup smeruje k vám, ale jej nohy sú nasmerované iným smerom, je možné, že sa chce odtiaľto dostať. Venujte tomu pozornosť a v prípade potreby jej dajte príležitosť odísť.

BONUSOVÝ TIP: Porozprávajte sa so ženami dôverne

Zdanlivo nevinná pracovná konverzácia, ale dobre vo vzájomnom osobnom priestore.

Dovoľte mi to ukončiť rozprávaním o intímnom priestore a dotykoch. Čo je normálny osobný priestor? Predstavte si, že natiahnete ruky. Toto je váš osobný, intímny priestor. Moja žena a deti majú povolený vstup do tohto priestoru a zvyčajne očakávam objatie, keď sa ku mne dostanú takto blízko.

Ak teda vstúpite do intímneho priestoru ženy a ona vám to neoplatí dotykom – alebo ak cúva – je to zlé znamenie. Naznačuje, že ste sa posunuli príliš rýchlo a musíte (možno doslova!) ustúpiť, rešpektovať jej hranice.

Teraz ako hovoriť so ženami a veľkosť intímnych priestorov sa mení od kultúry ku kultúre. Mnoho ľudí v Hong Kongu si myslí, že je v poriadku, ak sa medzi sebou zhovárajú. Ak ste v strede USA, odkiaľ pochádzam, ľudia si navzájom poskytujú dostatok priestoru.

A čo dotýkanie sa? Žena dotýkajúca sa vášho lakťa, chrbta, ramien, to všetko sú skvelé ukazovatele.

Všetci sa cítime oveľa bližšie k ľuďom, ktorých sme sa skutočne dotkli. To je dôvod, prečo podporujem mužov, ktorí nosia textúrované oblečenie, ako sú kašmírové svetre a tvídové športové bundy. Ľudia sa ho prirodzene chcú natiahnuť a dotknúť sa ho!

Vedieť hovoriť so ženami sa môže zdať ťažké. Môžete mať strach z odmietnutia alebo z nesprávnej cesty. Rozprávať sa so ženami však nie je žiadna veľká veda.

Ide o dôveru a prax. Pamätajte, že horšie, čo môže urobiť, je povedať nie.

 

Náhľad fotografií zo zložky Vzorky

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.